Ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρύβεται πίσω από το μπαράζ επιθέσεων σε σταθμευμένα οχήματα της Πάτρας.

Ο άνδρας αυτός έχει προκαλέσει αναστάτωση στην αστυνομία αφού έχει προχωρήσει σε συνεχόμενες επιθέσεις σε οχήματα τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, κυρίως στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από καταγγελίες πολιτών η αστυνομία τον έπιασε στα πράσα, κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου. Αυτός αρχικά κατάφερε να ξεφύγει όμως στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπόρεσαν και προχώρησαν στην ταυτοποίηση του.

Οι ζημιές που προκαλούσε ήταν μεγάλες. Πρόκειται για έναν άνδρα 30 χρονών, ενώ για τα συμβάντα έχει ενημερωθεί το οικογενειακό του περιβάλλον. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία ο άνδρας έσπαγε τα οχήματα, έχοντας μαζί του ένα ρόπαλο.

Μάλιστα, η παρουσία του και ο θόρυβος από τα σπασμένα αμάξια στο διάβα του είχε προκαλέσει φόβο σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ακόμη και σε περαστικούς αλλά και καταστηματάρχες. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερο άτομο που έχει αυτό το καταστροφικό για τις περιουσίες των άλλων χόμπι. Σε βάρος πάντως του πρώτου έχει σχηματιστεί δικογραφία.