Κάποια ζώδια αγαπούν την ηγεσία. Έχουν θάρρος, δύναμη και είναι παθιασμένα με την ιδέα του να καθοδηγούν τους άλλους. Φυσικά, δεν τα καταφέρνουν όλα τα ίδιο καλά.

Τέσσερα είναι γεννημένα για να γίνουν ηγέτες. Ποια είναι αυτά;

Κριός: Αγαπά να είναι νικητής
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Και όταν λέμε πρώτος εννοούμε ο απόλυτος. Αυτό το χαρακτηριστικό ίσως τον κάνει αρκετά ανταγωνιστικό. Ως εκ τούτου, ο «πολεμιστής» Κριός ευδοκιμεί κατά τον καθορισμό των τάσεων, κάνοντας τολμηρές δηλώσεις, ενώ αποδέχεται πάντα μια σκληρή πρόκληση.

Λέων: Ζει για το χειροκρότημα
Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο και ο ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος. Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Ο Λέων είναι χαρισματικός και διασκεδαστικός, ενώ η παιδική του φύση είναι τον κάνει μαγευτικό και λατρευτό. Είτε φωτίζει τη σκηνή με ένα ισχυρό σόλο χορού είτε είναι super model, οι Λέοντες είναι πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Αιγόκερως: Γεννημένος για δουλεία
Όπως ένα αληθινό ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως είναι προικισμένος με εξυπνάδα, ρεαλισμό, ενώ θεωρείται το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Ο Αιγόκερως είναι απίστευτα ανθεκτικός και δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να επιτύχει τον μακρύ κατάλογο των στόχων του. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο παθιασμένος με τη σταδιοδρομία και τη φήμη του στον κόσμο.

Υδροχόος: Δεν φοβάται να επαναστατήσει
Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το σταθερό ζώδιο του Υδροχόου επιζητούν μόνο ένα πράγμα: την επανάσταση. Ο Υδροχόος, όπως αναφέρεται στο jenny.gr, χαρακτηρίζεται από την επαναστατική του φύση και την εκκεντρική του προσωπικότητα. Μιλώντας για εκκεντρισμό, ο Υδροχόος δεν μπορεί παρά να απολαμβάνει την άνοδο των ανθρώπων, ειδικά όταν αφορά σ´ έναν κοινωνικό σκοπό ή κάτι πολιτικό.