Για την σχέση τους και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τηλεοπτικά μίλησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Το ζευγάρι, που παραδέχτηκε επιτέλους την σχέση του μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κοινό μέλλον και την επαγγελματική του πορεία.

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα. Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς», δήλωσε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην συνέχεια, για τη μεταξύ τους σχέση, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε πως δεν κράτησαν τίποτα κρυφό, απλά η προσωπική τους ζωή ήταν αρκετά μπερδεμένη.

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό, απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά, γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα. Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα, της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.