Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της, τη ζωή μετά την απόκτηση της κόρης της, αλλά και το κίνημα metoo.

«Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τον είδα και έπεσα κάτω ή τον ερωτεύτηκα. Εμείς έχουμε μείνει μαζί επειδή πέραν πέρα της αγάπης που έχουμε τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δίνουμε και ελευθερία ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει και τη δικιά του ζωή, τους φίλους του. Δεν είμαστε σε όλα μαζί», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά κάνουμε άλλη δουλειά. Εκείνος είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι διευθυντής φωτογραφίας και δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Δεν έχουμε φέρει τη δουλειά στο σπίτι ώστε αυτό να δημιουργεί ένα πρόβλημα».

Για την κόρη της, που έχει υιοθετήσει, η Βίκυ Βολιώτη είπε: «Είναι μια άλλη ζωή η ζωή με το παιδί. Ωραία, δύσκολη. Δεν έχει μόνο καλές πλευρές αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και είμαι ευτυχισμένη που είναι στη ζωή μου. Η κόρη μου πηγαίνει Β’ Δημοτικού. Τη βοηθάω για το σχολείο αλλά προσπαθώ να την αφήνω μόνη της. Να μην είμαι από πάνω της και να τα κάνουμε όλα μαζί».

Για το κίνημα metoo, η Βίκυ Βολιώτη απάντησε: «Στεναχωρήθηκα όταν άκουσα για τα περιστατικά βίας στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα δεν τα γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το να βρίσκουν το θάρρος να μιλάνε όσοι έχουν δεχτεί κακοποιήσεις είναι πολύ σωστό. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χωρίς άλλες επεμβάσεις και χωρίς να φωνάζουμε εμείς.

Κακοποίηση ή κακομεταχείριση εγώ δεν έχω δεχτεί. Είχα δυσκολίες και εντάσεις σε κάποιες δουλειές αλλά τις αντιμετώπισα. Μεγαλώνοντας βάζω και όρια. Όταν πρωτοβγαίνεις στη δουλειά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν μπορείς να βάλεις όρια εύκολα».

Επίσης, η Βίκυ Βολιώτη θυμήθηκε: «Στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο. Ήθελαν όλες τον Άλκη και νευρίαζαν μαζί μου επειδή τον παίδευα υποτίθεται».