«Το τηλεοπτικό debate είναι απαραίτητο, καθώς θα σηματοδοτήσει την ενότητα της παράταξης και το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες, το ζητάει η βάση της παράταξης, αλλά θα είναι και δυνατή σημειολογία να είμαστε ο ένας διπλα στον αλλον» ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα την οποία έχει για να πραγματοποιηθεί αυτή η συζήτηση και εκτίμησε ότι εν τέλει θα πραγματοποιηθεί. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία το ΚΙΝΑΛ τείνει προς το ποσοστό του 10%, είπε ότι «το ενδιαφέρον του κόσμου είναι η βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της παράταξής μας». «Η δικιά μας παράταξη μπορεί να γίνει παράταξη ελπίδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι εδώ και για να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την παράταξη, αλλά και για να την διευρύνουμε με ακροατήρια με τα οποία σήμερα η παράταξη δεν συνομιλεί. Σε αυτά τα ακροατήρια απευθύνεται η δική μου υποψηφιότητα: Στο 25% των Ελλήνων που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, στους διανομείς οι οποίοι δουλεύουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στις καθαρίστριες οι οποίες σε όλη τη χώρα παλεύουν μέσα κι έξω από τα σχολεία, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουν ότι το πολιτικό σκηνικό δεν τους απευθύνεται» είπε ο Π. Χρηστίδης.

«Σήμερα οι κόρες ζουν χειρότερα απ' ότι οι μάνες τους, με προβληματίζει το ότι πηγαίνει μια νέα κοπέλα να προσληφθεί και ο εργοδότης την ρωτά αν σκοπεύει να μείνει έγκυος και αυτό είναι κριτήριο για το αν θα προσληφθεί. Αυτό πρέπει να αλλάξει και έχουμε τους όρους και τις δυνατότητες να αλλάξει» υπογράμμμισε.