Μία δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Πάτρας και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά.

   Ο Δημήτρης Μητροπάνος που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή την συγκινητική αποθέωση από το κοινό καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.

   Ο Γιάννης Κότσιρας με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

   Ο Δημήτρης Μπάσης άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

   Αυτά όμως συνοδεύουν τη μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο, η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας, εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα, απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι στο κοινό.

   Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

To πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής.

25 Ιουνίου - Λάρνακα
27 Ιουνίου - Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
29 Ιουνίου – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

6 Ιουλίου – Ηράκλειο Κρήτης
11 Ιουλίου - Πάτρα
13 Ιουλίου – Καλαμάτα
22 Ιουλίου- Πάφος

4 Αυγούστου – Θέατρο Φλοκα Αρχαία Ολυμπία
6 Αυγούστου- Κεφαλονιά
12 Αυγούστου- Σαντορίνη