Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστων δραστών, (ένας άνδρας και μια γυναίκα), οι οποίοι επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο προσέγγισαν ηλικιωμένο άνδρα και με το πρόσχημα επιστροφής χρηματικού ποσού από την εφορία στην κόρη του, ζήτησαν από τον ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ, ως παράβολο.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβίβασαν τον ηλικιωμένο στο όχημα και μετέβησαν σε τραπεζικά καταστήματα, όπου ο παθόντας εκταμίευσε από ΑΤΜ το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ και το παρέδωσε στους δράστες.

Επίσης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε  δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε μέσω μηνύματος, με άγνωστους δράστες, οι οποίοι είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης  κινητού τηλεφώνου και στην συνέχεια ο παθόντας κατέθεσε το χρηματικό
ποσό των 720 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο να το έχει παραλάβει έως σήμερα.

Τέλος από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης προσποιούμενος εκπρόσωπο τράπεζας επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, με το πρόσχημα ενεργοποίησης τραπεζικών κωδικών του και στη συνέχεια ο παθόντας ακολουθώντας τις οδηγίες του δράστη, μετέβη σε Α.Τ.Μ., όπου μετέφερε εν αγνοία του το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, σε λογαριασμό τρίτου.