Καλεσμένος στο MEGA Star βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή τόσο το νέο του τραγούδι, «Κομμένα τα πρέπει» όσο και την επερχόμενη εμφάνιση με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γύρισε, μέσα σε όλα, τον χρόνο πίσω και αντίκρισε την τεράστια επιτυχία που σημείωνε επί σειρά ετών.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογήθηκε πως «καμιά φορά τώρα, εκ των υστέρων, βλέπω κάποια τρέιλερ για επερχόμενες συναυλίες και παίζουμε κάποιες φορές το live του Λυκαβητού. Βλέπω λοιπόν αυτό το πράγμα και απορώ και τώρα λέω… Εγώ είμαι αυτός; Εγώ είμαι πάνω στη σκηνή; Εγώ είχα αυτόν τον κόσμο από κάτω; Αυτό γινόταν; Για να καταλάβεις δηλαδή ότι σε εκείνη την ηλικία δεν αντιλαμβάνεσαι πολλά πράγματα».

«Τώρα όμως που τα βλέπω, έχω ανατριχιάσει και έχω συγκινηθεί που το λέω, μετά τα σαράντα μου τα βλέπω με ένα τελείως διαφορετικό μάτι. Σαν να μην ήμουν εγώ».

«Αν κάτσω να γράψω πόσα πράγματα θα άλλαζα γυρνώντας πίσω τον χρόνο, μπορεί και να τα άλλαζα όλα. Στο τέλος όμως της ημέρας δεν θα ήμασταν εδώ αν δεν κάναμε και τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας και τις αβλεψίες μας και τις υπερβολές μας. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να ωριμάσεις και να καταλάβεις ποια είναι η ουσία της ζωής και το νόημα αυτής της ύπαρξης».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε με τα πλέον τρυφερά λόγια για τη σκηνική συνεργασία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.