Την μετακίνησή της από το γραφείο όπου εργάζονταν, σε σχολείο στην περιοχή της Λάρισας, υπέγραψε ο προϊστάμενός της τον οποίο καταγγέλλει για βιασμό η 44χρονη εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η απόφαση έγινε γνωστή στην 44χρονη μέσω e-mail, μία εβδομάδα αφότου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

Η υπόθεση εξετάζεται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απόστολο Τζαμαλή, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τους άντρες του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. που θα εξετάσουν το φόρεμα το οποίο φορούσε η 44χρονη την επίμαχη νύχτα, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετικό υλικό του καταγγελλόμενου.

Ήδη πάντως η πλευρά της καταγγέλλουσας είχε αποστείλει το φόρεμα σε ειδικευμένο ιδιωτικό εργαστήριο, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ιχνών και σπερματικών υγρών.

Να σημειωθεί ότι ο καταγγελόμενος από την πλευρά του έχει κάνει μήνυση και αγωγή, αρνούμενος τα πάντα.
Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση από το υπουργείο

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δικηγόρος της 44χρονης κ. Θωμάς Παπαλιάγκας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται από πλευράς υπουργείου Παιδείας για την εκκίνηση της προαναγγελθείσας από την υπουργό κ. Κεραμέως, πειθαρχικής προκαταρκτικής διαδικασίας.

Παράλληλα, καταγγέλλει «προσπάθεια κατατρομοκράτησης» από την πλευρά του εγκαλούμενου μέσω απειλών για μηνύσεις και αγωγές.

«Η πλευρά μας, είπε χαρακτηριστικά, είναι έντονα προβληματισμένη από τη στάση του υπουργείου μέχρι τώρα, καθώς δεν επιδεικνύει κανένα αντανακλαστικό. Αυτή η καθυστέρηση μας προκαλεί απορίες, χωρίς να σημαίνει ότι εμείς επιδιώκουμε κάτι σε σχέση με την υπηρεσιακή κατάσταση του καταγγελλόμενου. Όσο δείχνει άτρωτος με την ανοχή του υπουργείου, ενδεχομένως δεν ανοίγουν άλλα στόματα. Είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις της πλευράς του εγκαλουμένου και τις απειλές για μηνύσεις και αγωγές, ότι σκοπός τους είναι η κατατρομοκράτηση όποιων άλλων ήθελαν ίσως να καταθέσουν ή να καταγγέλλουν και η αντιστροφή της ενοχής».