Στον Άρειο Πάγο βρέθηκαν χθες οι οικογένειες των δύο ηλικιωμένων γυναικών, της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου, οι οποίες έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όπου και βρήκαν φρικτό τέλος…

Εννέα χρόνια μετά, βίωσαν ξανά τα γεγονότα που τους σημάδεψαν για όλη τους τη ζωή, καθώς συνοδεύτηκαν από την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο το αίτημα αναίρεσης της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών σύμφωνα με την οποία ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 20 έτη (όπως και πρωτοδίκως), ενώ η συγκατηγορούμενή του σε ισόβια κάθειρξη και 20 έτη (πρωτόδικα είχε δις ισόβια και 20 έτη).

«Ελπίζω να γαληνεύσει η ψυχή μας μετά από εννέα χρόνια μαρτυρικών εικόνων και δικαστικών αγώνων… Εκείνη εκεί ψηλά στην Παναγιά όπως πάντα με την καλοσύνη της και το γλυκό χαμόγελο, ακόμα και για τους φονιάδες της ξέρει να συγχωρεί….», έγραψε σε ανάρτησή του έντονα συγκινησιακά φορτισμένος ο γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κουλούρη, γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Κουλούρης,

Μέχρι την Τρίτη οι δύο πλευρές, τόσο η πολιτική αγωγή όσο και η υπεράσπιση θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους προκειμένου ο Άρειος Πάγος το προσεχές διάστημα να εκδώσει την απόφασή του.

Ο κ. Κουλούρης για μια ακόμα φορά δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, που έσπευσε να του συμπαρασταθεί στην δικαστική περιπέτεια μετά τον τόσο άδικο και φρικτό τρόπο που έχασε τη ζωή της η λατρεμένη του μητέρα.

Πηγή: Γνώμη