Τον Ίαν Στρατή συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο γνωστός καλλιτέχνης που εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, είπε πως πλέον δεν νιώθει τόσο άνετα μπροστά στις κάμερες λέγοντας πως ένας από τους λόγους είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν του κάνουν τις σωστές ερωτήσεις για να απαντήσει.

«Το θέατρο πάει πολύ καλά. Εγώ είμαι μια χαρά και η Μαίρη. Δε θα μιλήσω για τη χθεσινή της ανάρτηση. Το ταξίδι στην Ιταλία ήταν πολύ ωραίο, να το κάνετε και εσείς. Έχω μεγάλο έρωτα με τη μηχανή. Θα θέλαμε να κάνουμε και τον γύρο του κόσμου με μηχανή, γιατί όχι; Έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι. Είναι κάπου κοντά. Το έχω κανονίσει εγώ αλλά δε θέλω να πω γιατί θα το μάθει η Μαίρη και είναι έκπληξη» είπε αρχικά ο Ίαν Στρατής ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί είναι πάντα τόσο σεμνός απάντησε:

«Πλέον δεν έχω τόσο μεγάλη εξοικείωση με τις κάμερες και δε θέλω κιόλας. Στην αρχή ήμουν πολύ πιο άνετος γιατί δε με ένοιαζε. Δεν είναι ότι τώρα με νοιάζει παραπάνω απλά δεν θέλω. Δεν είναι ότι θέλω να προστατεύω την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Αν ρωτάγατε και τις σωστές ερωτήσεις ευχαρίστως να σας απαντούσα».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε μερικές ακόμα ερωτήσεις είπε: «Προσπαθώ να μαγειρεύω. Θα δούμε αν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Την έχω φανταστεί την πρόταση γάμου» στη συνέχεια όμως ο δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν σκέφτεται αυτή η πρόταση γάμου να γίνει στο άμεσο μέλλον με τον Ίαν Στρατή να αποχωρεί λέγοντας: «Έχω και soundcheck, τα λέμε».