Για την κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό τοποθετήθηκαν το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία, όταν άγνωστος τη βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

«Μου έχει συμβεί και δεν έχω αντιδράσει με τον πιο ευγενικό τρόπο. Δεν με τιμά καθόλου αυτό που θα πω, δεν έχω αντιδράσει σωστά. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που με καταγράφει και έχει ένα βλέμμα που κατά τη δική μου γνώμη εκείνη την ώρα μου κάνει ότι είναι πολύ γλοιώδες και χυδαίο και αισθάνομαι ότι δεν θέλω, του είπα “τώρα θα στο σπάσω”.

Δεν θέλω να πω τι άλλο έγινε μετά. Δεν αντέδρασα σωστά με ψυχραιμία, αλλά δε μπορώ να κάνω κριτική τώρα στη Συνατσάκη ή κριτική στον Κώστα. Ζούμε μέσα στο κινητό πια και κάνουμε δικό μας τον άλλο τον άσχετο που περνάει στον δρόμο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Όταν μου είχε συμβεί, πήγα στον άνθρωπο και του είπα “με καταγράφεις με το κινητό σου; Γιατί σε βλέπω τόση ώρα με καταγράφεις” και μου απάντησε όχι και του είπα “μη δω πουθενά φωτογραφίες”. Δεν τόλμησα να του πω να δω το κινητό του».


Βίντεο: tlife.gr