Σοκ προκαλεί από χθες το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, με δράστη την 49χρονο εικαστικό από την Αλβανία Κλοντιάνα Τσέλο και θύμα τον 58χρονο γιατρό, γνωστό οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων, Γιώργο Νέο.

Το αιματηρό περιστατικό εγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γιατρός με την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά τους. Μαζί τους μεγαλώνει και η 12χρονη Μελίνα, το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει εκτός γάμου ο γιατρός με την 48χρονη εικαστικό και του οποίου έχει την επιμέλεια.

Το αιματηρό περιστατικό, μάλιστα, έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού, το οποίο επιχείρησε μετά τους πυροβολισμούς να αρπάξει η 48χρονη αλλά εκείνο αντιστάθηκε. Ηταν μάλιστα η μικρούλα που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι «η μαμά έβγαλε ένα πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Τώρα η σύζυγος του οφθαλμιάτρου, εμφανώς σοκαρισμένη αλλά και εξοργισμένη, μιλώντας στις κάμερες σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι η Τσέλο είχε στραφεί και κατά του ίδιου της του παιδιού.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Η σύζυγος του γιατρού που δίνει μάχη για τη ζωή του αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει κι άλλες φορές στο σπίτι τους και πως αν ήταν και η ίδια μαζί με το σύζυγό της και το παιδί, θα είχε πυροβολήσει και εκείνη. «Μας ενοχλεί συνέχεια, χρόνια» είπε με αγανάκτηση, αναρωτώμενη γιατί η γυναίκα αυτή ήταν ελεύθερη.

Με τη φωνή της να “σπάει”, η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου είπε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.