Στα όρια του παραλογισμού είναι οι έλεγχοι που ορίζουν τα μέτρα για την εστίαση και τα καταστήματα του κλάδου και όταν υπάρχει χιούμορ οδηγεί στην καυστικότητα των καταστάσεων η οποία ασφαλώς είναι μια καλύτερη λύση από την… τρέλα.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι γνωστοί επιχειρηματίες του κέντρου Θάνος Τσέρης και Βασίλης Πράπας που φημίζονται για το χιούμορ τους, αλλά και για την δική τους «τρέλα». Γύρισαν έτσι ένα βιντεάκι που ανέβασαν στα social media και το οποίο μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral.

Το βιντεάκι σατιρίζει την κατάσταση που έχουν φέρει στην εστίαση τα μέτρα και οι έλεγχοι και έκανε άπαντες να ξεκαρδιστούν από τα γέλια. Σε μια εποχή που ειδικότερα για τον κλάδο της εστίασης μόνο για γέλια δεν είναι οι μέρες αυτές. 

Όμως το χιούμορ είναι ότι πολυτιμότερο για να αντέξουμε και κανείς μας δεν πρέπει να το χάσει, επαγγελματίες, καταναλωτές, πολίτες, άπαντες. Όπως για παράδειγμα ο Πατρινός που πήγε σε κατάστημα, έχοντας κολλήσει το πιστοποιητικό του εμβολιασμού του στην μπλούζα του. 

Αν το χάσουμε και αυτό, πάει…


Ένας διαφορετικός... έλεγχος για τα μέτρα σε κατάστημα της Πάτρας