Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την πρόταση που απέρριψε για τη Φάρμα, αλλά και για τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ραμόνα Βλαντή και Κάτια Ταραμπάνκο.

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για τα reality shows, ενώ πέρασε από… κόσκινο Big Brother, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την… αγαπημένη της Ραμόνα Βλαντή.

«Είμαι εκτός Φάρμας, απέρριψα την πρόταση, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καστ. Επιλέγω σε ποιο κανάλι θα παίξω, νομίζω ότι πλέον έχω το πάνω χέρι. Με την Αναστασία Γιούσεφ δε θα ταίριαζα. Είπε ότι έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση, και είναι πολύ πιο σοβαρά από της Γιούσεφ», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Αγγελική Ηλιάδη πιστεύω ότι θα ζοριστεί πολύ στη Φάρμα και θα είναι από τις πρώτες αποχωρήσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Big Brother και το απέρριψα. Για παρουσιαστή θα ήθελα τον Αλέξη Παππά, οι παρουσιαστές που έχουν δε νομίζω ότι βοηθάνε το project».

«Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον δε συνεννοούνται μεταξύ τους. Τη Ραμόνα δε θα την έβαζα κάπου, από πού και ως που είναι στυλίστρια; Είδα τη Ραμόνα έξω προχθές, και έκανες πως δε με είδε, το ίδιο και εγώ. Την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν νομίζω ότι την είδε πολύς κόσμος, δεν ξέρω και αν το κανάλι, που είναι προβληματικό, μπορεί να τη βοηθήσει. Μία συγκεκριμένη τηλεκριτικός με έκανε να θυμώσω. Εγώ της απαντάω να δέχεται και νέα πρόσωπα», πρόσθεσε επίσης η Μέγκι Ντρίο.