Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το «The Chase» και συνάντησε την Μαρία Μπεκατώρου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι.

«Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη.

Από το MEGA ξεκίνησε η πορεία μου στα μεγαλύτερα κανάλια γιατί εκεί που ήμουν ήταν ο μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Ήταν η αρχή για να μπω στα μεγάλα πλατό. Αυτό δεν το ξεχνώ και έπαιξε ρόλο για να επιστρέψω τώρα».

Πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο MEGA; «Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές».

«Στο MEGA νιώθω πολύ καλά, με τους ανθρώπους που με υποδέχονται, με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει χαρά, διάθεση, καλή ενέργεια. Μέχρι να πάρω μία απόφαση βλέπω το περιεχόμενο της πρότασης, τους συνεργάτες και μετά πάει το οικονομικό», συμπλήρωσε.

Όσο για το ποια πρόσωπα συμβουλεύτηκε ανέφερε: «Ο πρώτος που συμβουλεύτηκα ήταν ο άντρας μου, οι κολλητές μου και οι 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ κοντά μου. Το ένστικτό μου είναι επίσης σημαντικό».