Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) επί της Τριών Ναυάρχων εκδήλωση ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών του Κινήματος Αλλαγής.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση και παρακολούθησε τους ομιλητές που αναφέρθηκαν στις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ και στο μέλλον της παράταξης μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Η επιτυχία της εκδήλωσης δείχνει το ενδιαφέρον των Πατρινών για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και για τον νέο αρχηγό του κόμματος.

Ομιλητές ήταν:
1) Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΙΝΑΛ
2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Βλαχος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ


Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Η πρώτη συνάντηση υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε (τη Δευτέρα, 8/11) στην Πάτρα, στις 7 μ.μ. στα Γραφεία του ΤΕΕ, στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων.

Η συμμετοχή του κόσμου αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους διοργανωτές, και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για την δυναμική που αναπτύσσει στην περιοχή ο Ν. Ανδρουλάκης. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια πρωταρχική δράση στο πλαίσιο της υποστήριξης της υποψηφιότητας  του, η οποία ουσιαστικά αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από το Ν. Ανδρουλάκη στην περιοχή με αποκορύφωμα την Ομιλία του στην Πάτρα.

Ειδικά για την εκδήλωση ήρθαν στην Πάτρα, ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο τ. Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ (παραιτήθηκε πριν λίγα 24ωρα από τη θεσμική του ιδιότητα για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη) Παναγιώτης Βλάχος.

Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της αυτόνομης πορείας που εγγυάται ο Νίκος Ανδρουλάκης και τόνισε ότι στόχος του νέου Προέδρου είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Τόνισε τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται στην Ευρώπη, όπου οι δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας ανακάμπτουν και έφερε παραδείγματα στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά και των νέων ανθρώπων που ήδη εφαρμόζονται ήδη αλλού και θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και στη χώρα μας.

Ο κ. Βλάχος από την πλευρά του τόνισε ότι δεν πρέπει να επιτραπεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ ανάμνηση, αλλά ένα αναγεννημένο ριζοσπαστικό κίνημα αλλαγής. Το πέτυχαν- όπως είπε- και άλλα ιστορικά σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη, μετά από τα πέτρινα χρόνια της τελευταίας δεκαετίας.

Υπογράμμισε δε ότι παρότι εκτιμά βαθιά τους υποψήφιους προέδρους και είναι βέβαιος ότι όλοι θα δώσουν έναν αγώνα ουσίας, θέσεων και αξιών θα στηρίξει αυτόν που μπορεί να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, να βάλει στο παιχνίδι την γενιά της κρίσης, να ανασυγκροτήσει το κόμμα από κάτω προς τα πάνω «και να δημιουργήσουμε μαζί ένα κίνημα που θα ακτινοβολεί το παράδειγμα της διακυβέρνησης που θα διεκδικήσουμε από το λαό».