Από λαμπάκια και διάφορα στολίδια, έως και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά και «Αγίους Βασίληδες» ψηλότερους από δύο μέτρα, συναντούν οι καταναλωτές σε κεντρικά εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, η οποία μπαίνει σιγά-σιγά στο εορταστικό κλίμα και ας είναι ακόμη αρχές Νοεμβρίου.

Άλλωστε, την εμφάνιση τους στις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων έχουν κάνει ήδη και τα παραδοσιακά εδέσματα, όπως είναι τα μελομακάρονα αλλά και οι κουραμπιέδες, με αρκετούς καταναλωτές να έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να τα προτιμούν.

Με τον κόσμο να χαζεύει από τώρα τις βιτρίνες με τα χριστουγεννιάτικα είδη και με πολλούς να σταματούν για φωτογραφίες πλάι από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι καταστηματάρχες αναμένουν να υπάρξει τόνωση στην αγορά όσο πλησιάζουμε προς τον Δεκέμβριο και τις γιορτές. Τα στολισμένα εμπορικά καταστήματα, όπως ήταν φυσικό, δείχνουν να τα απολαμβάνουν περισσότερο τα παιδιά που βγήκαν για βόλτα με τους γονείς τους.

Όσο περνούν οι ημέρες, η Θεσσαλονίκη αναμένεται να μπαίνει «για τα καλά» στο εορταστικό κλίμα, αφού πολλά μαγαζιά έχουν ξεκινήσει από τώρα να προμηθεύονται στολίδια για τις βιτρίνες τους.


"Μυρισαν" Χριστούγεννα στην αγορά της Θεσσαλονίκης - GRTimes.gr


Πηγή: GRTimes.gr