Οι ταινίες από 11/11/2021 έως 17/11/2021 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Καλάβρυτα 1943

Η αναβίωση της διαβόητης ναζιστικής σφαγής με τον Μαξ φον Σίντοφ. Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μαξ Φον Σίντοφ, Άστρίντ Ρος, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης

Last Night in Soho

Η ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που έχει πάθος με το σχέδιο μόδας και που αποκτά μυστηριωδώς την ικανότητα να ταξιδέψει στο χρόνο και να βρεθεί στην καρδιά της δεκαετίας του 1960 στο Λονδίνο. Εκεί, συναντά το απρόσμενο είδωλο με το οποίο θα πάθει εμμονή, μια εκθαμβωτικά γοητευτική pop τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στα καταγώγια του περιβόητου «swinging London». Όμως, το υποσχόμενο Λονδίνο της δεκαετίας του ‘60 θα αποδειχθεί ότι δεν είναι ο παράδεισος που φαίνεται με την πρώτη ματιά και ο ψυχικός της κόσμος θα αρχίσει να καταρρέει με συνταρακτικές συνέπειες…

Σκηνοθεσία: Edgar Wright
Ηθοποιοί: Thomasin McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg, Rita Tushingham και Terence Stamp

The Addams Family 2

Η πιο τρομακτική και τρελή οικογένεια του κόσμου επιστρέφει! Και αυτή τη φορά φεύγει για ένα road trip, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο. Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα. Στη διαδρομή θα συναντήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ θα κάνουν το λάθος να αφήσουν την έπαυλή τους στην επίβλεψη της γιαγιάς. Η goth, θανατολάγνα και εκκεντρική οικογένεια θα ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια που θα κοντέψει να τους στείλει… στον τάφο. 

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρμαν, Κόνραντ Βέρνον
Σενάριο: Νταν Χερνάντεζ, Μπένζι Σάμιτ, Μπεν Κουίν, Σουζάνα Φόγκελ

Madres Paralelas

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει.
Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκιχόν, Χουλιέτα Σεράνο, Ρόσι ντε Πάλμα

No Time to Die

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ».

Venom 2

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ
Σενάριο: ΚΕΛΙ ΜΑΡΣΕΛ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΡΕΪΝΤ ΣΚΟΤ
Διάρκεια: 97 λεπτά

Ron's Gone Wrong

Το "Ron's Gone Wrong" των 20th Century Studios και Locksmith Animation είναι η ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά αδέξιου μαθητή του γυμνασίου, και του Ρον, της νέας του ψηφιακής συσκευής που περπατάει, μιλάει και υποτίθεται ότι είναι ο "Καλύτερός του φίλος, έτοιμος για χρήση". Οι δυσλειτουργίες του Ρον, που διαδραματίζονται με φόντο την εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, τους οδηγούν σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση, στη διάρκεια του οποίου ένα αγόρι και ένα ρομπότ συμφιλιώνονται με τα υπέροχα μπλεξίματα που συνεπάγεται η αληθινή φιλία.

Σκηνοθεσία: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine
Σενάριο: Peter Baynham, Sarah Smith

Dune

Ο Ντενί Βιλνέβ δίνει τη δική του εκδοχή πάνω στο διασημότερο λογοτεχνικό sci-fi έπος. Ανεκπλήρωτο όνειρο του εικονοκλάστη Χιλιανού Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι, αποκηρυγμένο έργο από τον αταξινόμητο Ντέιβιντ Λιντς και τώρα φιλόδοξο έπος διά χειρός του οραματιστή Ντενί Βιλνέβ («Blade Runner 2049»). Η διασκευή του λογοτεχνικού sci-fi αριστουργήματος του Φρανκ Χέρμπερτ είναι πλέον γεγονός και σύντομα πρόκειται να αποκαλύψει στο κοινό τα μυστικά της. Ο αγαπημένος της σινε-βιομηχανίας Τιμοτέ Σαλαμέ ενσαρκώνει τον Πολ Ατρείδη, γόνο μιας αριστοκρατικής οικογένειας, επιφορτισμένο με την προστασία του πλανήτη Αράκις, στα έγκατα του οποίου βρίσκεται η εξαιρετικά πολύτιμη ουσία μελάνζ και στην επιφάνειά του εξυφαίνονται οι πιο επικίνδυνες συνωμοσίες.

Πλάι στον Σαλαμέ συναντάμε ένα πρωτοκλασάτο καστ, με επικεφαλής τους Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζος Μπρόλιν, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Όσκαρ Άιζακ.

Antlers

Ταινία τρόμου του Σκοτ Κούπερ («Σκουριασμένη Πόλη»). Σε μια μικρή πόλη του Όρεγκον μια νέα στην περιοχή δασκάλα που συγκατοικεί με το σερίφη αδερφό της, συνειδητοποιεί πως ένας από τους μαθητές της έχει υποστεί κακοποίηση. Για εκείνο, όμως, που δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη, είναι όσα τρομοκρατικά ανακαλύπτει τη στιγμή που αποφασίζει να επισκεφθεί το σπίτι του για βοήθεια.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Κέρι Ράσελ, Τζέσε Πλέμονς, Τζέρεμι Τ. Τόμας
Aρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υποθεση
 
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ
Πρωταγωνιστούν: Άλεκ Μπόλντουιν, Τζέιμς Μάρσντεν, Έιμυ Σειντάρις
 
Τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα οικογενειακή υπόθεση, που δεν θα έχει προηγούμενο.

Peter Rabbit 2: The Runaway

Η οικογένεια του Πίτερ Ράμπιτ βρίσκεται σε μπελάδες και μόνο εκείνος μπορεί να τους σώσει. Η Μπέα και ο Τόμας έχουν παντρευτεί και ο Πίτερ Ραμπιτ με τους υπόλοιπους λαγούς έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια. Ο Πίτερ αν και προσπαθεί είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ πηγαίνει στην κοντινή πόλη όπου βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει,
πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλακ
Σενάριο: Γουίλ Γκλακ Μπέατρις Πότερ
Ηθοποιοί: Με τις φωνές των: Τζέιμς Κορντεν, Μαργκότ Ρόμπι, Ελίζαμπεθ Ντεμπικι, Έιμι Χορν, Λένι Τζέιμς, Σία, Ρόουζ Μπάιρν

Eternals

Η ταινία “Eternals” των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants.

Σκηνοθεσία: Chloé Zhao

Πρωταγωνιστούν: Richard Madden, Angelina Jolie, Don Lee, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Gemma Chan, Salma Hayek, Lia McHugh, Brian Tyree Henry , Barry Keoghan, Kit Harington


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: