Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν προ ημερόων ο Φάνης Μουρατίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνέπεια που πρέπει να έχει ο ηθοποιός απέναντι στον θεατή, ενώ απάντησε και για το πώς έρχεται το καλό αποτέλεσμα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του θα δώσει το 100% του εαυτού του σε αυτό που κάνει. Εμείς δεν έχουμε άγχος μία φορά, έχουμε κάθε βράδυ. Το άγχος είναι δημιουργικό. Να συμβεί όπως συνέβη και να συμβεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση στον κόσμο, του λέμε έλα στις 9 και κάτι θα γίνει μεταξύ μας», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης, σύμφωνα και με το βίντεο του zappit.gr.

Ο Φάνης Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Όταν είναι η παρέα τέτοια, που βλέπεις ότι όλοι οι συνεργάτες είναι στοχοπροσηλωμένοι σε αυτό, με πλάκα, με κέφι, αυτό δεν μας κάνει λιγότερο επαγγελματίες. Το ότι καταφέρνουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα περνώντας όλοι καλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου».

«Καλό αποτέλεσμα μπορείς να φέρεις όταν οι συνεργάτες σου γουστάρουν και αισθάνονται τη δουλειά δική τους. Όταν έχεις μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι όλοι δουλεύουν γι’ αυτό το πράγμα, από την παραγωγή μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο», πρόσθεσε επίσης ο Φάνης Μουρατίδης.


Φάνης Μουρατίδης: «Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου»