Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε τη νύχτα της Κυριακής το τέταρτο live του DWTS με την Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση και τον Λάμπρο Φισφή στο πρόγραμμα του STAR. Τα λαμπερά αστέρια πλάι στους επαγγελματίες παρτενέρ τους ανέβηκαν στη σκηνή ακόμα μια φορά με στόχο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στο σόου χορού.

Για ένα ζευγάρι όμως αυτή θα ήταν και η τελευταία βραδιά που θα χόρευε στο DWTS καθώς στο κλείσιμο θα έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από το νέο κύκλο του σόου στο STAR. Ένα αποτέλεσμα που όπως πάντα θα προέκυπτε τόσο από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όσο και από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Σε αυτό το live έμελλε λοιπόν να έρθει μια απρόσμενη αποχώρηση! Κάποια ζευγάρια κατάφεραν με την απόδοση της χορογραφίας τους να πείσουν τους κριτές ενώ κάποια άλλα δυσκολεύτηκαν περισσότερο στις επίπονες και πολύωρες πρόβες. Ένα όμως μόνο ζευγάρι χόρεψε τον τελευταίο χορό του και το έμαθε στο κλείσιμο της βραδιάς.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Βίκυ Καγιά, από το DWTS αποχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου και ο παρτενέρ της, Γεράσιμος.

«Θέλω να πω το εξής. Ο λόγος που μας ψηφίζετε όλους είναι πάρα πολύ σημαντικός καθώς είναι για τα παιδιά με λευχαιμία. Φεύγοντας εγώ θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε να το κάνετε» σημείωσε η Ρεγγίνα Μακέδου κατά την αποχώρηση της.