Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στον Αντώνη Δημητριάδη και το MEGA Star το απόγευμα του Σαββάτου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην περίοδο που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή τηλεοπτικού τάλεντ σόου ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί προσεχώς σε ρόλο παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση. Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μια οικειότητα Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές γιατί κάθε μία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

«Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει».

«Εμένα όμως μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στη μουσική εκπομπή του MEGA.