Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης την Παρασκευή στον Alpha. Ο τραγουδιστής, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US, αναφέρθηκε στο Survivor ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα επέλεγε να βρεθεί ποτέ μετά της συζύγου του, Αντελίνας στον Άγιο Δομίνικο, όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, όχι, όχι. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν ξέρω ποιος το σκαρφίστηκε αυτό. Δεν μας έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση και ούτε πρόκειται να γίνει. Θα μου πεις βέβαια που ξέρεις τι πρόκειται να γίνει… Το εικάζω! Έχουμε και δυο παιδιά. Πως θα φύγουμε τώρα σαν ζευγάρι».

«Επίσης τα γόνατα μας δεν σηκώνουν αγωνίσματα! Δεν θέλω να είμαι ένας Τριαντάφυλλος. Και δεν το λέω με την κακή έννοια. Εννοώ να γίνω ένας παίκτης ο οποίος κάθεται και παρακολουθεί» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Η γυναίκα μου 100% δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν την ενδιαφέρει και δεν την απασχολεί τίποτα που να έχει να κάνει με ριάλιτι».