Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που παρουσιάζει τις φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κωστή Καπελώνη και διοργανώθηκε με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων.

Τους επισκέπτες καλωσόρισε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή χαιρετίζοντας το γεγονός της σημαντικής έκθεσης στον πολυχώρο του πολιτισμού των Παλαιών Σφαγείων και παράλληλα σύστησε στους παρευρισκόμενους τις χρήσεις και τον τρόπο λειτουργίας του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων. Εκ μέρους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρός κος Πέτρος Βάης, ενώ ο κος Κωστής Καπελώνης αναφέρθηκε στην ιστορία του Θεάτρου Τέχνης και στον τρόπο που συγκροτήθηκε το υλικό της έκθεσης.


Επίσης έγινε προβολή βίντεο με περίπου 300 φωτογραφίες που εμπεριέχονται στο λεύκωμα «1985-1998 Θέατρο Τέχνης Επίδαυρος», 

Παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα Κ7) έγινε κινηματογραφική προβολή της βιντεοσκοπημένης παράστασης του Θεάτρου Τέχνης «Όρνιθες» (1975) σε σκηνοθεσία του Κάρολου Κουν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως και 26 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από Δευτέρα έως Σάββατο τις ώρες 9.00-14.00 και την Τετάρτη τις ώρες 17.00-20.00.