Με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη που σκηνοθετεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στην Μένια Κούκου και την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αποχώρηση του από παλαιότερη παράσταση, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει συμβεί. Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική. Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέρα με τη μέρα έρχονταν τα γεγονότα με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί».

«Κάποια περιστατικά τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ στον χώρο ότι έχουν γίνει αλλά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί μου ήταν εντάξει και ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι το τι συνέβη. Τα γεγονότα έχουν σημασία».

«Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα. Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα. Πέσαμε από τα σύννεφα, ναι, όταν βγήκαν όλα αυτά» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Έχω δεχθεί και λεκτική βία και άσχημες συμπεριφορές και έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς από σκηνοθέτη.

Όταν η ρεπόρτερ του Alpha τον ρώτησε εάν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν θα βγει από την φυλακή, εκείνος αποκρίθηκε πως «αυτή είναι πολύ υποθετική ερώτηση. Δεν μπορώ να σας απαντήσω»