Με αφορμή την απουσία κάποιων προσώπων από το τρέιλερ του Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ένα θέμα που την αφορά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για εκπομπή του OPEN που έκανε κουίζ την προσωπική της ζωή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για χτύπημα κάτω από τη ζώνη, όπως αναφέρει το zappit.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ενοχλημένη τα εξής: «Κι εμένα στο OPEN δεν περνάει ούτε μύγα που να λέγεται Κατερίνα για να καταλάβεις. Υπάρχει νομικό θέμα. Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Έλα. Μην ανοίξω το στόμα μου. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Όταν λέμε για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που την σέβομαι τόσο πολύ, ούτε από τους συνεργάτες. Αλλά τέλος πάντων, τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν. Ήθελα μέρες να το πω».

Να σημειώσουμε πως την περασμένη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαρία Αντωνά παρουσίασε ένα κουίζ με τίτλο: Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο».