Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συμμετείχε ως ο φοιτητής «Αναγνώστου» του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Είναι η σειρά που έχει σημειώσει την μεγαλύτερη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση ίσως, καθώς την απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα μέσα από τις μεσημεριανές επαναλήψεις στον ΑΝΤ1. Ξέρουν ατάκες από την σειρά κάθε ηλικίας άνθρωποι και τις χρησιμοποιούν σε κάθε στιγμή μέσα στην καθημερινότητα. Ο ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν και στον Θάνο Ξάνθο.

-Τι ευτράπελα θυμάσαι στα παρασκήνια και γενικά πώς ήταν το κλίμα της τότε τηλεόρασης;

Στα παρασκήνια δεν θυμάμαι πολλά ευτράπελα, θυμάμαι όμως στο γύρισμα. Μου έχει εντυπωθεί μία σκηνή με τη «Ματίνα», που ανεβοκατέβαινε στη σκάλα, με ένα πολυέλαιο στο κεφάλι, γιατί κατά το σενάριο είχε αποτύχει να κρεμαστεί. Για να πετύχει η τέλεια λήψη, είχε κατέβει πολλές φορές τις σκάλες πάντα με τον πολυέλαιο στον λαιμό και κλαίγοντας. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε φανεί πολύ αστείο, ιδιαίτερα όταν ξανανέβαινε γιατί δεν είχε πετύχει η λήψη…

–Έχεις επαφή με κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς;

Όχι ιδιαίτερα. Μόνο μέσω facebook και με μηνύματα για «χρόνια πολλά» κλπ..

-Πιστεύεις σε ένα remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ήταν επιτυχημένο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις αν δεν το κάνεις…

-Tι σε δίδαξε αυτή η σειρά σαν Θανάση;

Με δίδαξε να προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και πιο πειθαρχημένος στη δουλειά μου ως ηθοποιός. Το ήθος των ηθοποιών που συνεργάστηκα εκεί, με δίδαξε επίσης να μην έχω έπαρση και να αγαπώ την τηλεόραση.