“Λουκέτο” για μία μέρα ετοιμάζονται να βάλουν τα καταστήματα εστίασης της Πάτρας, με το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ να συνεδριάζει εκτάκτως για αυτό το θέμα μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Τα μαγαζιά της Εστίασης την ερχόμενη Δευτέρα στην Πάτρα θα έχουν την ένδειξη «κλειστόν». Αυτή θα είναι η απάντηση των καταστηματαρχών στα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από το Σάββατο, αλλά και στα παλιά που έχουν κάνει τη ζωή τους δύσκολη και τους έχουν μετατρέψει από μαγαζάτορες σε ελεγκτές όπως λένε χαρακτηριστικά.

Η κινητοποίηση αυτή γίνεται για μια σειρά προβλημάτων που αφορούν την Εστίαση στον καιρό του κορωνοϊού και έχουν κάνει τη ζωή τους δύσκολη.

Τα τελευταία μέτρα τα οποία θα συνοδεύονται και από εντατικούς ελέγχους, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, καθώς ήδη η μειωμένη πελατεία, θα μειωθεί ακόμη περισσότερο εξαιτίας των ράπιντ τέστ τα οποία θα μετατρέψουν σε πολυτέλεια ακόμη και το να πιεί κανείς έναν καφέ.

Ίσως τα "κατεβασμένα ρολά" να διευρυνθούν σε όλο το φάσμα των καταστημάτων της Αχαΐας, αφού, εφόσον η απόφαση ληφθεί, θα ζητηθεί η συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Κομμωτών και των αρτοποιών, ώστε να υπάρχει γενοκευμένη κινητοποίηση.

Διαβαστε την ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ:

Συνάδελφοι, ύστερα απο εκτατη συνεδριαση του δσ του σκεανα, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 8/11 να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργια κ συνολικο κλεισιμο των καταστηματων μας. Ο σκεανα καλεί τα μέλη του σε μαζικη συμμετοχή στη κινητοποίηση. Ολοι μαζι ενωμένοι διεκδικούμε.