Συστατικά

3 στήθη κοτόπουλο, κομμένα σε κυβάκια

Για την μαρινάδα

1 κουτ. της σούπας σκόνη τσίλι
1 κουτ. της σούπας κουρκουμά
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού πιπέρι
2 κουτ. της σούπας σκόρδο, ψιλοκομμένο
Χυμός από μισό λεμόνι

Για το μείγμα μπαχαρικών

1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού (100 g)
1 κουτ. του γλυκού σκόνη τσίλι
1 κουτ. του γλυκού κουρκουμά
1 κουτ. κουταλάκι του γλυκού
1 κουτ. του γλυκού κόλιαντρο
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού πιπέρι
1 χτυπημένο αβγό

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προετοιμάζεις τη μαρινάδα μπαχαρικών αναμιγνύοντας όλα τα μπαχαρικά μαζί με το κοτόπουλο. Καλύπτεις με μεμβράνη και αφήνεις να μαριναριστεί για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, προετοιμάζεις το μείγμα μπαχαρικών αναμιγνύοντας τα ψίχουλα ψωμιού, τη σκόνη τσίλι, τον κουρκουμά, το κύμινο, το κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
Αλείφεις κάθε κομμάτι κοτόπουλου με το χτυπημένο αβγό, ακολουθούμενο από την μείγμα μπαχαρικών.
Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Μεταφέρεις τις κοτομπουκιές σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις στους 180 βαθμούς C.
Σερβίρεις με σαλάτα ή πουρέ.

Πηγή: tlife.gr