Αν και μέχρι στιγμής, ο θύτης στην υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θεωρούταν ο πατέρας της, η ποπ σταρ αποκάλυψε ποιος πραγματικά κρυβόταν πίσω από την ιδέα της κηδεμονίας της.

Μπορεί ο Τζέιμι Σπίαρς να έκανε πράξη την υπόθεση της κηδεμονίας της και να την κλείδωσε για 13 χρόνια στην φυλακή του, όμως ο άνθρωπος πίσω από αυτή την ιδέα δεν ήταν άλλος από την ίδια της την μητέρα, Λιν Σπίαρς.

Όπως αποκάλυψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία και φρόντισε να διαγράψει, «ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνος για να σκεφτεί μία τέτοια συνθήκη».

«Η μητέρα μου υποτίθεται πως ανησυχεί και μου λέει συνεχώς πως φέρομαι περίεργα ή με ρωτάει τι συμβαίνει μαζί μου. Οπότε, ας σας πω. Είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χάρηκα που σας γνωρίζω. Ξέρετε, ήμουν 13 χρόνια σε μία φυλακή και είναι λογικό. Όλο αυτό ξεκίνησε σαν οικογενειακή υπόθεση, όμως πλέον δεν είναι. Σήμερα γεννήθηκα ξανά», αναφέρει αρχικά η ποπ σταρ στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

Στην συνέχεια, εξηγεί πώς έχει η πραγματική κατάσταση σχετικά με την κηδεμονία της. Όπως αποκαλύπτει, η υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση είναι η μητέρα της. «Μπορεί ο πατέρας μου να ξεκίνησε την κηδεμονία μου, όμως αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ήταν η μητέρα μου που του έδωσε την ιδέα. Αυτά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω. Μυστικά μου κατέστρεψε την ζωή. Οπότε παρακαλώ πολύ να μην με ρωτάει τι συμβαίνει και τι πάει λάθος μαζί μου. Ξέρει ακριβώς τι μου συνέβη. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ τόσο έξυπνος για να σκεφτεί το σχέδιο της κηδεμονίας μου. Αλλά σήμερα, ξεκινάει μια νέα ζωή για μένα».Αφού αποκάλυψε στο κοινό της την αλήθεια, δεν σώπασε. Αντιθέτως, έκανε ένα ακόμα story στον προσωπικό της λογαριασμό, αφήνοντας υπονοούμενα για την μητέρα της. «Το πιο επικίνδυνο ζώο είναι μία σιωπηλή, χαμογελαστή γυναίκα», έγραψε.

Πηγή: protothema.gr