Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μας πρέπει να είναι μοναδικές και να τις απολαμβάνουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση LISTA GAMOU WEDD EXPO έρχεται φέτος, προσφέροντάς σας όλες τις λύσεις για τον γάμο και τη βάφτιση του μικρού σας.

Όλες οι προτάσεις συγκεντρωμένες σε μία έκθεση... Κορυφαίοι επαγγελματίες - εκθέτες με νυφικά, γαμπριάτικα, βαπτιστικά, στέφανα, ανθοστολισμούς, μπομπονιέρες, μακιγιάζ, catering, χώρους εκδηλώσεων, φωτογράφοι, επιδείξεις σας περιμένουν για πρώτη φορά φέτος στην Αγορά Αργύρη (3 - 4 - 5 Δεκεμβρίου) για να κάνουν τη δική σας μοναδική μέρα αξέχαστη!

Η πληρέστερη και μεγαλύτερη έκθεση κοινού για τον γάμο και τη βάφτιση, πρώτη φορά στην καρδιά της Πάτρας.

Θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο για τη μεγάλη στιγμή, βλέποντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ενώ θα ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία γαμήλια trends.

Η Αγορά Αργύρη διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για τη διεξαγωγή της έκθεσης (τουαλέτες, μπαρ, wifi κ.α.).

Ο χώρος της θα κατανεμηθεί σε περίπτερα διαφόρων διαστάσεων και η τιμή ενοικίασης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των περιπτέρων. (Ο χώρος είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).


Να σημειώσουμε πως έρχεται η τελευταία έκδοση του περιοδικού LISTA GAMOU την οποία θα την βρείτε σε όλα τα περίπτερα της Δυτικής Ελλάδας.  

Το περιοδικό για 18 χρόνια τώρα δίνει προτάσεις και λύσεις στους μελλόνυμφους και είναι σταθερά ψηλά στην προτίμηση τους σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και Ιόνια Νησιά.

Η εκδότριά του, Ελευθερία Στεργιοπούλου εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη εμπειρία για τις ανάγκες του κοινού της Δυτικής Ελλάδας ξεκινά ένα καινούργιο εγχείρημα που λείπει από την Πάτρα μέσα από αυτή την έκθεση όπου θα μπορούν οι επαγγελματίες να έρθουν κοντά με τους ενδιαφερόμενους.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της έκθεσης, Ελευθερία Στεργιοπούλου στο τηλέφωνο 6946768585.

Περιοδικό LISTA GAMOU - Έκθεση LISTA GAMOU, εδώ και 18 χρόνια ο γάμος σας είναι δική τους υπόθεση.