Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης" στο Πάνθεον που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 18.15.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 6/11 και ώρα 19:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Μαρία Σούζα
Κώστας Παλαιολόγος


Οι λάτρεις της νουάρ ατμόσφαιρας, της αγωνίας και των ανατροπών έχουν έναν πολύ καλό λόγο να παρακολουθήσουν στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Πάτρα, ένα κλασικό αστυνομικό έργο της Αγκάθα Κρίστι «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης». Η συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, που αγκαλιάστηκε από το αθηναϊκό κοινό, επιστρέφει μετά από 2 χρόνια, στην Πάτρα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!!!

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης», ένα κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, της αξεπέραστης μετρ του είδους Άγκαθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη, υπόσχεται 90 λεπτά θεατρικής απόδρασης και αληθινής ψυχαγωγίας.

Η υπόθεση του έργου
Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός. Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να την βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι.
Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους.
Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;
Ο «Απρόσκλητος επισκέπτης» γράφτηκε το 1957 για το θέατρο και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την επόμενη χρονιά. Ένα καθαρόαιμο αστυνομικό με δυνατούς χαρακτήρες και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνικό: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια : Βεστιάριο ELIART
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ελένη Βουτυρά, Στάθης Λαγκάδας
Τα κοστούμια της κ. Βουτυρά σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Οδυσσέας Σταμούλης
Μυριέλλα Κουρεντή
Γιώργος Φρατζεσκάκης
Αννέτα Παπαθανασίου
Σαράντος Γεωγλερής
Ελένη Βουτυρά
Κώστας Ζέκος
Στάθης Λαγκάδας

Art Work: Λουκάς Μελάς
Φωτογραφίες -βίντεο art: Γιώργος Κρίκος, Ra's Eye
Μακιγιάζ: Άννα Μαρία Μπάμπη
Κομμώσεις: Γρηγορία Τζήβα

Παραγωγή: Ιωάννης Ρουμελιώτης - Θέατρο ELIART

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
ΔΕΥΤΕΡΑ 08/11 18.15 & 21.15
ΤΡΙΤΗ 09/11 18.15 & 21.15

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Προπώληση : 12 Euro
Μειωμένα : 14 Euro
(Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι, Αμεα, Άνω των 65 ετών)
Γενική Είσοδος 17 Euro

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλέφωνο 2610-325.778
VIVA.GR

Οι θεατές κατά την είσοδό τους στο χώρο θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού
ή νόσησης ή αρνητικό rapid test 48 ωρών