Εισέβαλε στη σειρά Σασμός για να φέρει ανατροπές, να ξεκλειδώσει καλά κρυμμένα μυστικά και να αναζωπυρώσει τις μνήμες. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, κατά κόσμον Θανάσης Πατριαρχέας, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», για το ρόλο του κι αποκάλυψε όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια στην δημοφιλή σειρά του Alpha.

«Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, είναι γιατρός στην Αθήνα. Ξαφνικά μαθαίνει από τη μητέρα που τον μεγάλωσε ότι δεν είναι η βιολογική του μητέρα. Κι από ‘κει ξεκινάει να ξετυλίγεται το νήμα της ιστορίας, που βλέπουμε στην οθόνη. Η μητέρα που τον μεγάλωσε λέει στον Άγγελο ότι έχει ένα κουτί με αντικείμενα της βιολογικής του μητέρας και του πατέρα του, είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Ο Άγγελος δεν ξέρει ακόμα ποια είναι η Ανθούλα. Ανοίγει το κουτί, κι ανακαλύπτει πράγματα. Πηγαίνει στην Κρήτη κι αρχίζει να αναζητά… Ψάχνει να βρεις τις ρίζες του. Ο Άγγελος θα ερωτευτεί τη Στέλλα, ενώ θα αναπτύξει μια αληθινή φιλία με τον Πετρή», είπε ακόμα ο Θανάσης Πατριαρχέας.