Πάγωσαν όλοι το βράδυ της Δευτέρας (1/11) με το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM.

Αφού μπήκε στο παιχνίδι και ο 21χρονος Αιμιλιανός, οι 12 συμμετέχοντες κλήθηκαν να κάνουν μια φωτογράφιση με θέμα την φύση.

Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, τα μοντέλα μας μετέφεραν στη ζωή των Amish, καθώς πόζαραν εκτελώντας αγροτικές εργασίες, μπροστά στο φακό του Δημήτρη Κλεάνθους.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας βρέθηκαν στο πλατό και κρίθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη.

Ένα από αυτά έπρεπε να αποχωρήσει και ήταν αυτό που κανείς δεν περίμενε, αφού μέχρι τώρα είχε εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του και μάλιστα ήταν και ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Ο λόγος για τον Ντίνο που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι.

Ο νεαρός στο άκουσμα του ονόματός του ξέσπασε σε κλάματα και τα έβαλε με έναν συμπαίκτη του, που όπως ανέφερε, τον επηρέαζε: «Με εκνευρίζει που επηρεάστηκα από τον Στυλιανό. Δεν μπορώ να το δεχτώ για τον εαυτό μου αυτό πραγματικά. Συνέβη ότι δεχόμουν bullying και δεν το έλεγα, τύπου αστειάκια κι ότι έπαιρνα καλύτερη φωτογραφία και μου έλεγε πως δεν είσαι καλός. Μου έλεγε για τα κιλά μου γιατί αυτός είναι πιο αδύνατος. Οτιδήποτε για να νιώσει αυτός καλύτερα. Το κάνει και στους άλλους αλλά το έχει χειριστεί τόσο σωστά, έχει δημιουργήσει τέτοια πλεκτάνη, που δεν μιλά κανείς τους».


GNTM 4 | Η αποχώρηση & η αποκάλυψη του Ντίνου για τον Στυλιανό.