Συστατικά

1 1/2 φλιτζάνια γάλα
1 μήλο, καλά καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
1 αχλάδι, καλά καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αβγά
2 1/2 κουτ. της σούπας baking powder
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού κανέλα
1/3 του φλιτζανιού μαργαρίνη

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μπλέντερ χτυπάς το μήλο και το αχλάδι.
Προσθέτεις σταδιακά το αλεύρι, το γάλα, τα αβγά, τη μαργαρίνη, το baking powder, το αλάτι και την κανέλα. Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί και να δημιουργηθεί ένας χυλός.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα απλό με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνεις σε κουταλιές της σούπας το μείγμα. Το στρώνεις ελαφρά και το αφήνεις να βράσει μέχρι σε κάθε πλευρά να εξαφανιστούν οι φυσαλίδες, περίπου 4 λεπτά σύνολο.
Επαναλαμβάνεις με το υπόλοιπο μείγμα και σχηματίζεις τα Pancakes σου.

Πηγή: tlife.gr