Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, ενώ αποκάλυψε πως είχε βιώσει bullying από γνωστό πρωταγωνιστή.

«Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση», δήλωσε η Ναταλία Τσαλίκη και συνέχισε: «Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο. Για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου».

Για τις μεθόδους αυτοβελτίωσης που έχει χρησιμοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προσωπικά της θέματα, η Ναταλία Τσαλίκη είπε πως έχει χρησιμοποιήσει πολλά «εργαλεία», μεταξύ αυτών ψυχανάλυση, διαλογισμό και ρεΐκι. «Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο δήλωσε πως την υποστηρίζει πάρα πολύ στις επιλογές της, και πολλές φορές ακολουθούσε και ο ίδιος!

«Όσα έκανα άρεσαν και στο Γιάννη, έπαιρνε κι εκείνος από αυτά, το έχει ομολογήσει! Είναι σημαντικό να βλέπεις το σύντροφό σου να ψάχνεται. Και ο Γιάννης εξελίσσεται, γιατί αν σε μια σχέση ο ένας προχωράει και άλλος μένει πίσω, τότε η σχέση θα διαλυθεί», συμπλήρωσε η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε επίσης και για το bullying που έχει βιώσει: «Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying, να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει».