Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος γνωστού Πατρινού από τον χώρο της νύχτας.  Το ένταλμα εκδόθηκε μετά από επεισόδια που συνέβησαν με άλλους Πατρινούς και στην διάρκεια των οποίων έπεσαν και πυροβολισμοί (στον αέρα).

Το ίδιο πρόσωπο φέρεται πως έχει «ενοχλήσει» και άλλον γνωστό πατρινό από τον χώρο της νύχτας ο οποίος μάλιστα είχε καταδικασθεί για παλαιότερο αδίκημα και είχε εκτίσει την ποινή του σε φυλακή της χώρας.

Οι διαφορές των δύο τελευταίων έχουν και «προσωπική» παράμετρο, με τον δεύτερο όμως να είναι φανερά εκνευρισμένος αφού σύμφωνα με όσα γνωρίζει η αστυνομία, δεν είχε δώσει καμία αφορμή για να προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο με «συμπρωταγωνιστή» τον πρώτο!

Όμως οι κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες του πρώτου τον έφεραν στο «αμήν»! Προς το παρόν ο συγκεκριμένος άνδρας τον οποίον καταζητεί η Ασφάλεια (για επεισόδια και πυροβολισμούς) κρύβεται και τα τελευταία 24ωρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. θα παρακολουθεί από απόσταση «ασφαλείας» τα τεκταινόμενα και τις όποιες εξελίξεις τους.