H Πέμη Ζούνη είναι μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Μάλιστα, έχει υπάρξει μια από τις πιο σταθερές φωνές στα διαφημιστικά σποτ. Μπορούσε να είναι αισθησιακή, να είναι «χαρούμενη», να ντουμπλάρει ξένες διαφημίσεις που μεταφράζονταν, να κάνει τα πάντα.

Το MEGA «εκμεταλλεύτηκε» το ταλέντο της και την «χρησιμοποίησε» στις εκφωνήσεις του σταθμού.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Κλείσε τα μάτια».

Ο ρόλος της Μαρίας στο σίριαλ, ήταν κάτι δύσκολο για εκείνη ως προς την αποδοχή του ρόλου, καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήθελε εκείνη να είναι το άτομο που θα ενσαρκώσει τον εν λόγω ρόλο.

«Οι γυναίκες δεν με έβλεπαν ποτέ ανταγωνιστικά, πάντα είχαμε μία συνενοχική σχέση και όταν παιζόταν το σίριαλ έρχονταν και μου μιλούσαν, μου έλεγαν ότι αρέσω στη σχέση τους, αλλά δεν τους ενοχλούσε», ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Την εποχή που έκανα το σίριαλ με τον Παπακαλιάτη και στο θέατρο ήμουν με τον Γεωργούλη οι γυναίκες ήθελαν να με «σκοτώσουν», δήλωσε ενώ τόνισε πως η σειρά είχε τεράστια επιτυχία, είχε μυθικά νούμερα.

«Δεν ήταν εύκολο να κλείσει το «μπλέξιμο» του έργου και ξέρω ότι πολλοί εκνευρίστηκαν με το τέλος της σειράς», ανέφερε σχετικά με το τέλος της σειράς που ξάφνιασε κάποιους θαυμαστές.