Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες Τώρα», ήταν ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο νεαρός μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τις σπουδές του ενώ έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

«Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση», είπε χαριτολογώντας στην Μαρία Ηλιάκη.

«Κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται με την υποκριτική»
«Από μικρό παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Το σπούδασα σε μεγάλη ηλικία όταν έφυγα στην Αμερική, εκεί έκανα το ξεκίνημα μου. Ήμουν στις «8 Λέξεις» και τώρα στο «Η Γη της Ελιάς», δήλωσε.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός εκτός από μοντέλο είναι και kickboxer.

«Ήταν σίγουρα πιο δύσκολο να ασχοληθώ με την υποκριτική, κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται και είναι μέσα στο χώρο», είπε για την υποκριτική.

«Δεν αντέδρασε, άλλα δεν ήταν και το καλύτερο τους στην αρχή. Πάντα θέλανε να σπουδάσω κάτι στο οποίο θα έχω ένα οικονομικό μαξιλάρι. Το οποίο και το έκανα σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων», σημείωσε για την αντίδραση της μητέρας του όταν της ανακοίνωσε την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

«Η Αθηνά δεν αγάπησε ποτέ το Δημήτρη»
«Το μόντελινγκ ήρθε από μόνο του», ανέφερε και για τη δεύτερη ιδιότητα του.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, άλλα με τις συμβουλές του Ανδρέα και της Βάνας άρχισα να αγαπώ τον χαρακτήρα. Τώρα θέλω να γίνω πιο κακός», δήλωσε για το ρόλο του στη «Γη της Ελιάς».

Ο ίδιος έδωσε και spoilers για τη συνέχεια της σειράς και τις τηλεοπτικές του σχέσεις: «Έχετε να δείτε πολλά από την Άννα. Θα τον τρελάνει τον Δημήτρη. Του σκάει τα λάστιχα στο αυτοκίνητο, προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση με την Αντιγόνη και του βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο. Η Αθηνά δεν αγάπησε ποτέ το Δημήτρη, ενώ εκείνος γοητεύτηκε από το χαρακτήρα της», αποκάλυψε.

Όσο για την προσωπική του ζωή δήλωσε πως σκέφτεται το γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού, καθώς θέλει να κάνει μικρός οικογένεια.