Μετά τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, νόσησε και η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου και έκανε μία ανάρτηση, δείχνοντας την θέα από το παράθυρό της.

Η ίδια δεν έχει εμφανίσει τόσο βαριά συμπτώματα όσο ο Γιάννης Αϊβάζης. Όπως περιγράφει στην ανάρτησή της, περνάει τον κορωνοϊό σαν μία απλή γρίπη.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..»