H Σοφία Βογιατζάκη έχει αστείρευτο χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και είναι σκέτη απόλαυση τόσο επί σκηνής όσο και τηλεοπτικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή, για όσα αναζητάει σε έναν άντρα και αν ζηλεύει.

Αν είχες ένα σύντροφο, που σου έλεγε έλα να μείνεις μαζί μου, θα το θυσίαζες όλο αυτό το οικογενειακό σκηνικό;

Κατά καιρούς, έχω σχέσεις, πηγαίνω στο σπίτι του εκάστοτε συντρόφου ή έρχεται εκείνος σε μας. Αλλά να συζήσω, μόνιμα με έναν άνθρωπο πρέπει να είναι πολύ μάγκας, για να με πείσει να φτάσω στο σημείο να αφήσω τα πάντα και πάω να μείνω μαζί του. Αν βρεθεί ο άντρας αυτός το τότε τα ξαναλέμε!

Μια που το έφερε η κουβέντα, τι αναζητάς σε ένα άντρα;

Με κερδίζει η προσωπικότητα του άλλου, το μυαλό του το χιούμορ του και να είναι καλός άνθρωπος. Η χημεία πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να φτάσεις αυθόρμητα στο σημείο να πεις δεν μπορώ χωρίς εκείνον. Όλο αυτό έχει σχέση με το τι σου ξυπνάει ο άλλος. Δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα να το κάνω, ούτε και φοβάμαι την οικειότητα και τη στενή σχέση. Όμως, είμαι ο τύπος που δεν αντέχει την καταπίεση. Θέλω να μην καταπιέζομαι και να μην καταπιέζω. Είναι ωραίο να αφήνεις χώρο στον σύντροφό σου να αναπτυχθεί. Όταν αρχίζουν και μπαίνουν τα όρια και οι απαγορεύσεις και οι έλεγχοι η χαρά μετατρέπεται σε κούραση!

Ζηλεύεις;

Όχι, δεν ζηλεύω. Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας σε σχέση με το τι είναι καλύτερο για μας.

Έχεις εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσεις παιδί…

Είπα ότι θα το προτιμούσα και θα το σκεφτόμουν αν η νομοθεσία στην Ελλάδα ήταν πιο βοηθητική. Έχω πάρει πολύ αγάπη και έχω πολύ αγάπη να επιστρέψω. Είναι πολύ ωραίο να φροντίζεις ένα παιδί που έχει έρθει ήδη στον κόσμο και άπλα είναι κάπου σε ένα ίδρυμα.

Έχεις κάνει κάποιες διεργασίες ώστε να το ψάξεις λίγο παραπάνω;

Όχι. Το έχουν κάνει φίλοι μου και το έχω δει και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν κάποια στιγμή αλλάξουν τα πράγματα, θα το δω πολύ πιο σοβαρά.

Πηγή: Εγώ