Στο OK! και στην Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη και μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης του Φως στο Τούνελ αλλά και για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση.

Έπειτα από εννέα χρόνια στον Alpha, μετακομίσατε φέτος στο Mega. Πώς πήρατε την απόφαση να κάνετε αυτήν την αλλαγή;

Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών. Καταλαβαίνω όμως πότε μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και πότε χρειάζεται η ανανέωση. Τα «διαζύγια» ποτέ δεν είναι ευχάριστα, αν και τις περισσότερες φορές οδηγούν σε νέους, δημιουργικούς δρόμους. Στην αφετηρία μιας τέτοιας πορείας είμαστε τώρα. Στο Mega πνέει αέρας ανανέωσης και δημιουργίας, κάτι που διευκολύνει την δουλειά μας -κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς.

Πίσω στο 1995. Είχατε ζητήσει από τον Τζώνη Καλημέρη, στέλεχος της τηλεόρασης, να συμπαρουσιάσετε εκπομπή αντί να κάνετε όλη τη δουλειά για άλλους. Εκείνος αρνήθηκε λέγοντας πως θα σας έβλεπαν μόνο οι συγγενείς σας. Τι σας είπε αργότερα όταν είδε την επιτυχία σας με το Φως στο Τούνελ;

Ναι, μου το είχε πει τότε. Όταν αργότερα με την μεγάλη τηλεθέαση με ρώτησαν τι του απαντώ, είπα ότι έχω μεγάλο σόι! Ο Τζώνη στην πορεία παραδέχτηκε ότι έκανε κακή εκτίμηση και για άλλη μια γνωστή παρουσιάστρια. Τα λέμε τώρα μια χαρά. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ και για τις γνώσεις του στον χώρο της τηλεόρασης.