Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την συνειδητή της απόφαση να απέχει φέτος από την τηλεόραση, για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την κούρασή της με την αδιακρισία του κόσμου για τα προσωπικά της.

«Είναι μια απόλυτα συνειδητή απόφαση να απέχω από την τηλεόραση φέτος» εκμυστηρεύτηκε η Ευριδίκη. «Αποφάσισα να αφοσιωθώ στις εταιρείες μου.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κούραση που της προκαλούν οι συνεχείς ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και το πότε θα αποκτήσει οικογένεια.

« Έχω κουραστεί να ακούω πάντα “πότε θα παντρευτείς;” και “γρήγορα με ένα παιδάκι”, και εντάξει όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία αλλά είναι αδιάκριτα όταν σε ρωτάνε και σε πιέζουν. ‘Οταν έρθει η ώρα, θα γίνει», ενώ αποκάλυψε και ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβει στο σουπερμάρκετ. «Με είδε ένας κύριος και μου λέει “α είσαι έγκυος ε”, κάνοντας παράλληλα την αντίστοιχη κίνηση, και του είπα πως «όχι απλά έχω πάρει κάποια κιλά, ήταν πολύ άβολο».

Για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αποκάλυψε πως είναι πολύ ευτυχισμένη και πως «ό,τι είναι να΄ρθει, θα έρθει στην ώρα του».

«Παλιά ήμουν πολύ κάθετη στο θέμα της απιστίας, τώρα πιστεύω πως ίσως να πρέπει να ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας» είπε τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.