Μία ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε ο Ταραξίας, χωρίς να κρύψει τίποτα γα την ζωή του και αναφέρθηκε μάλιστα, στις εξαρτήσεις που είχε στο παρελθόν, αλλά και στην περίοδο που έζησε άστεγος.

«Από μικρή ηλικία, το έχω πει δημοσίως κι άλλες φορές, είχα θέμα με τις ουσίες. Το '13 καθάρισα. Πάντα υπάρχει λύση. Γι' αυτό τα παιδιά πρέπει πάντα να μιλάνε, να βρίσκουν τους δικούς τους ανθρώπους, να μην απομονώνονται», δήλωσε αρχικά ο ράπερ στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε αντιμετωπίσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μείνει άστεγος. Κατάφερε όμως, και τις ξεπέρασε.

«Έχω βρεθεί σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Έχω μείνει άστεγος στην ζωή μου κι έχω ζήσει και πολύ άσχημες καταστάσεις. Πάντα όμως, επειδή πιστεύω και στον Θεό πλέον, υπάρχει κάτι που όταν δεν τα παρατάς, σε σπρώχνει και ξανασηκώνεσαι», εξήγησε ο Ταραξίας.

Στην συνέχεια, μίλησε για τους γονείς του. Όπως ανέφερε, έχασε τον πατέρα του πριν από δύο χρόνια, ενώ κι η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Έχασα τον πατέρα μου πριν δυο χρόνια από καρκίνο, τον πρόσεχα μόνος μου. Η μητέρα μου αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της. Ο καθένας κουβαλάει τον σταυρό του», καταλήγει.