Τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, παρά το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για ξένο διαιτητή.

Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζητώντας να οριστεί ξένος διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο VAR στον αγώνα (31/10) με την ΑΕΚ. Ωστόσο, το αίτημα των «κίτρινων» δεν έγινε αποδεκτό, καθώς η ΚΕΔ όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, με VAR, πάντως, τον ξένο Κλάι Ρούπερτι.

Ο Ολλανδός ρέφερι θα βρεθεί και σε ακόμη ένα παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, αυτό μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα, η ΚΕΔ όρισε τον Κουτσιαύτη στο ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης, με VAR τον Ευαγγέλου, τον Γκορτσίλα στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ με VAR τον Τζοβάρα, τον Μανούχο, στο Λαμία - Ατρόμητος, με VAR τον Τζήλο, τον Γκάμαρη στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης, με VAR τον Κουμπαράκη και τον Ευαγγέλου στο Ιωνικός - Βόλος, με VAR τον Φωτιά.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, παρά τα λάθη του στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα.