Συνεχίζει όχι μόνο να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται αλλά και να προκαλεί ο 45χρονος καθηγητής ο οποίος συνελήφθη και παύθηκε από τα καθήκοντά του, ύστερα από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού για παρενόχληση μέσα στην τάξη, σε σχολείο του Μοσχάτου.

Ανατριχίλα είχε προκαλέσει η καταγγελία της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής ζήτησε από τη μαθήτρια, εντός της σχολικής αίθουσας, να βγάλει τη μπλούζα της και να ξαπλώσει. Όπως αποδείχθηκε, και άλλες μαρτυρίες κοριτσιών προδίδουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του δασκάλου στη διάρκεια του μαθήματος.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφήμιζε ότι είχε απήχηση σε μητέρες και καθηγήτριες λέγοντας πως μοιάζει με τον... Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς μαθητριών πως ο καθηγητής τις κοιτούσε με έντονο βλέμμα στα επίμαχα σημεία τους σώματός τους, εκείνος απαντά: «Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες».

Παλαιότερα, σε σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο κάποιος του αναφέρει το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ, υπονοώντας πως του μοιάζει, εκείνος απαντά: «Σαν τον Κλούνεϊ μου έλεγαν δύο milfs (σ.σ. σεξουαλικό υπνοούμενο για μαμάδες) πέρυσι στο γραφείο, σαν τον Κλούνεϊ οι μαθητριούλες φέτος, άλλος τώρα, θα το καβαλήσω το καλάμι και θα ψάχνω ατζέντη σε λίγο για Hollywood! Loooooool».

Ο καθηγητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κι έχει τεθεί σε αργία.