Η Παναχαϊκή πάλεψε μέχρι τέλους στα ίσια στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-2 από την ομάδα του Αγρινίου για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "κοκκινόμαυροι" με την ώθηση του κόσμου που δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα, πάλεψαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 20' με τον Καρέλη για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Παναχαϊκή βρήκε αντίδραση νωρίς στο δεύτερο 45λεπτο. Με μία εξαιρετικά εκδηλωμένη επίθεση από τα αριστερά, ο Καρακλάιτς βρήκε στο χώρο τον Παπαχρονόπουλο που έκανε παράλληλα κίνηση στη μεγάλη περιοχή και με κοντινό τελείωμα ισοφάρισε για το 1-1 στο 48'.

Τελικά ο Παναιτωλικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 74' με τον Βέργο και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 1-2 υπέρ των κίτρινων.  Η ομάδα πλέον επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά την ομολογουμένως εντυπωσιακή πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας με 4 διαδοχικές προκρίσεις εκ των οποίων οι 3 εκτός έδρας.

Παναχαϊκή (Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος – Μπελεζάκης, Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Στασινόπουλος – Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50' Κωνσταντακόπουλος) – Στεργίδης (74' Μπουρλάκης), Χαντί (79' Κυβελίδης), Καράκλαγιτς – Αλεξόπουλος.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκεζ – Αποστολάκης (59' Λούι), Μπακαδήμας (59' Βργκοτς, 69' Μαλής), Κορνέλιους Αντούνες – Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Φλόρες, Στ. Μπελεβώνης (70' Βέργος) – Ντουάρτε – Καρέλης (Χρ. Μπελεβώνης).