Η υπόθεση της δολοφονίας ενός 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα το 2013 εκδικάζεται στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο ένας 36χρονος ο οποίος φέρεται να τέλεσε το έγκλημα την περίοδο της στρατιωτικής θητείας του.

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη 36χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα, που εργαζόταν στην οικογένεια του κατηγορούμενου.

Τις συνθήκες θανάτου του νεαρού που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα βίλας στο Πανόραμα τον Φεβρουάριο του 2013, κλήθηκε να μεταφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα. Στην κατάθεσή του στο Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία- νεκροτομή στο σώμα του 25χρονου, εκτίμησε πως ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν μόνος του.

Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι κάποιος ακινητοποίησε τον 25χρονο και άλλος τον στραγγάλισε. Είπε επίσης ότι ήταν παλιές αμυχές που βρέθηκαν σε ευαίσθητες περιοχές του 25χρονου, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα κίνητρα του εγκλήματος ήταν σεξουαλικά.

Το κλίμα φορτίστηκε περισσότερο με την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση της μητέρας του κατηγορουμένου και της μητέρας του θύματος, μετά την κατάθεση της τελευταίας ότι εξωθήθηκε να εγκαταλείψει τη διερεύνηση της υπόθεσης.Η δίκη διακόπηκε στη διαδικασία κατάθεσης μαρτύρων.