Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε ο Θοδωρής Ρωμανίδης σχετικά με τους μη επαγγελματίες ηθοποιούς, που «εισβάλλουν» στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και εξήγησε πως πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί μένουν άνεργοι, καθώς τις θέσεις τους παίρνουν άλλοι, χωρίς καμία εμπειρία.

«Υπολογίζω ότι οι ηθοποιοί είναι γύρω στις 10.000-12.000. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι "αλεξιπτωτιστές", τα μανεκέν και διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Και από τα ριάλιτι, γιατί πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει τρελός χώρος για εμάς. Μέχρι όμως, να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου, που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα και ιστορία του θεάτρου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους μη επαγγελματίες ηθοποιούς: «Έχω ακούσει από διάφορους "αλεξιπτωτιστές" ότι θέλουν να "ανέβουν στην πίστα". Σκηνή λέγεται αγοράκι μου και κοριτσάκι μου. Αλλά δεν μπορείς κιόλας να τους πεις "όχι, δεν θα έρθετε", αφού δεν υπάρχει ένα όργανο που να το απαγορεύσει σε αυτούς τους ανθρώπους. Άρα θα υπάρχουμε κι εμείς, που είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να παίξουμε μαζί τους κι η κάθε σκηνή να γίνεται δέκα φορές αντί για μία, που θα γινόταν με τον επαγγελματία».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και την σειρά The Crown, στην οποία και συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΕΗ. «Θα ήθελα να παίξω στο The Crown κι εγώ. Σπύρο, σε μισώ! Δεν έχω ζηλέψει ποτέ καμία δουλειά, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ζηλεύω», ανέφερε.