Πλώρη για την όμορφη Κεφαλλονιά βάζει το «Fishy» την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 16:30 στο MEGA, με έναν καλεσμένο που έρχεται από μακριά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης υποδέχονται στο σκάφος τους, την «Εύα», τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο για να τους συναντήσει.

Αγαπημένο χόμπι του Στέφανου Μιχαήλ είναι το ψάρεμα. Ευκαιρία, λοιπόν, να δοκιμάσει καινούργιους τρόπους ψαρέματος. Άραγε θα ακούσει τις συμβουλές του Γιάννη και του Κώστα; Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει…

Η μέρα συνεχίζεται με μια βόλτα σε γραφικά σημεία της Κεφαλλονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης και ο Στέφανος συζητούν για την αγάπη του Στέφανου για το ψάρεμα και τη θάλασσα.

Στη συνέχεια συναντούν τη βιολόγο Αλίκη Πάνου και την ακούν με μεγάλο ενδιαφέρον να τους μιλάει για τα είδη δελφινιών και φαλαινών που ζουν στα ανοιχτά του νησιού.

Η ώρα για φαγητό φτάνει και ο Λάμπρος Βακιάρος έχει φροντίσει για όλα. Όταν το γεύμα είναι έτοιμο, ο Γιάννης και ο Στέφανος παίρνουν θέση στο στρωμένο τραπέζι, απολαμβάνουν τα πιάτα και κουβεντιάζοντας γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.